Bouwen is een ontdekkingsreis. Het bekende loslaten, de vertrouwde muren en vierkante meters. Aan de hand van verhaal, plattegrond en schetsboek ontdekken we nieuwe perspectieven en onverwachte kansen. Wil jij je eigen droomhuis, bedrijfspand, of bijvoorbeeld een school of zorgwoning bouwen? K4 Architecten gaat met respect voor jouw wensen en eisen zorgvuldig aan het werk. Op basis daarvan hopen wij een mooi ontwerp te kunnen maken waar jij je één mee kunt voelen.

 

Architectuur stuurt

De ruimte waarin we wonen, werken of leven, heeft effect op ons. Ruimte doet ons harder werken, aandachtig luisteren, of volledig tot rust komen. Een goede sfeer is iets wat vaak niet tastbaar of meetbaar is. Een synoniem voor sfeer is een gevoel of stemming dat bij een specifieke ruimte kan worden ervaren. Wij willen er voor zorgen dat de ruimte waarin u woont of werkt vertrouwd kan zijn, ontspannend en naar uw wensen is ingericht. Dat effect is architectuur. Kleur, daglicht, ventilatie, akoestiek, textuur, volume, zichtlijnen, actie en communicatie. Als K4 Architecten geven wij u het roer van die ruimte in handen.

INTEGRAAL ONTWERPEN

Elk bouwproject krijgt zijn eigen karakter. Dat vraagt altijd om nieuwe oplossingen. Om onze kennis en tijd optimaal te benutten, K4 architecten alle disciplines integraal in. Niet na elkaar, maar naast elkaar. Samen tot nieuwe en betere ideeën komen. Dat zorgt voor passende, maar ook verrassende oplossingen binnen het beschikbare budget.

 

ARCHITECTUUR  |  INTERIEUR  |  BOUWKUNDIG ADVIES  |  ENERGIEADVIES

logo-k4architecten-transparant

 

Projecten