Of je nu wilt vergaderen, werken, koken, sporten, samenleven, zonnen, tuinieren of alles tegelijk: wij zorgen ervoor dat de ruimte je stimuleert om je ambities waar te maken.

Architectuur, interieur, advies en energieadvies: dit zijn de disciplines waarin K4 Architecten bna thuis is.

 

MET MENSEN VOOR MENSEN

De mens is altijd ons vertrekpunt. Dat geeft karakter. Met mensen voor mensen staat centraal. Niet alleen voor de klanten maar ook de mensen daar om heen. Dat geldt dus ook voor aannemers, leveranciers of installateurs. Wij zijn teamplayers, dat maakt dat we graag kennis samenbrengen. De inbreng van opdrachtgever en gebruikers combineren we met die van de verschillende disciplines in de bouw. Mensen mooie ontwerpen willen geven is ons doel. Architectuur is dienend, maar ook toegepaste kunst. Met de kunst om een ruimte te creëren waarin je kan wonen, werken of leven. Dat is de missie waar K4 architecten voor gaat.

ONZE AMBITIE

K4 Architecten bna in Emmeloord is een full service architectenbureau voor architectonische en bouwtechnische oplossingen.

Het is onze ambitie om alle aspecten te verenigen in ons werk: fysieke, bouwtechnische, maatschappelijke, esthetische en emotionele aspecten.

 

NIEUWE PERSPECTIEVEN

Het is de uitdaging om de best passende oplossing te vinden binnen het beschikbare budget. De integrale samenwerking met de opdrachtgever zorgt altijd weer voor verrassende uitkomsten, bij nieuwbouw, verbouw, renovatie of interieurprojecten. Een goed gebouw is zo uniek als het verhaal van zijn gebruikers. Wie daar oren naar heeft, opent de ogen voor nieuwe perspectieven.

logo-k4architecten-transparant

 

Projecten