Voor praktisch advies over bouwkundige zaken kunt u altijd bij ons terecht. Of het nu gaat om een vuistdik rapport over de renovatie van een woning of pand, of om een snelle toets op haalbaarheid van nieuwbouw of verbouw.

TOTAALADVIES

K4 Architecten geeft gedegen bouwkundig advies aan vastgoedeigenaren, ondernemers, aannemers, projectontwikkelaars maar ook particulieren en ondernemers. Als allround, full service architectenbureau kunnen we je voorzien van een totaaladvies. We kunnen daarbij allerlei relevante aspecten in beschouwing nemen. Denk aan de energiehuishouding, bouwkundige keuring, vluchtplan, gebruiksvergunning of haalbaarheidsonderzoeken, noem het maar op.

 

Veiligheid verdient onze speciale aandacht. Wij denken mee over preventie, veilige materialen en noodzakelijke voorzieningen. We verzorgen keuringen, controles en inspecties. We adviseren bij verbouwingen in kosten, plan van aanpak en haalbaarheid. We kunnen met u mee denken en helpen tijdens het hele proces van de bouw, verbouw of renovatie.

PASSIE VOOR BOUWKUNDE EN MILIEU

Vanuit onze passie voor bouwkunde adviseren we op elk aspect van nieuwbouw, verbouw en renovatie. K4 Architecten is in hoge mate gespecialiseerd in energieadvies en verbouw. Wij zoeken altijd naar een kloppend verhaal: intelligente, kostenbesparende oplossingen die maximaal rendement en comfort opleveren. Dat vinden wij erg belangrijk. 

 

HET BELANG VAN REGIE

Het ontwerp is rond, de vergunningen binnen en de aannemer kan aan de slag. Vooral nu is regie cruciaal. Projectmanagement voorkomt kostbare veranderingen in tekeningen, berekeningen en bestek. Ook bij bescheiden budgetten, of zelfs vooral. Als projectmanager bewaken we planning, budget en kwaliteit zodat het ontwerp werkelijk wordt zoals u het voor ogen heeft.

 

HELDERE AFSPRAKEN

We bewaken planning, kosten en kwaliteit in alle opvolgende fases. We wijzen op consequenties van koerswijzingen, nemen zorgen weg en houden het enthousiasme erin.

 

ARCHITECTUUR  |  INTERIEUR  |  BOUWKUNDIG ADVIES  |  ENERGIEADVIES

logo-k4architecten-transparant

 

Projecten