DE ZORGARCHITECT

Ruimte om te leven, comfortabel wonen en een fijne woon- en werkomgeving, het is in onze ogen een universeel voorrecht. Een verworvenheid dat iedereen gegeven zou moeten zijn, of je nou kerngezond bent of aangewezen op zorg of verzorging. Bij K4 Architecten vinden we het daarom vanzelfsprekend dat architectuur inclusief en levensloopbestendig is.

 

K4 Architecten: inclusief bouwen voor de zorg

Als zorgarchitect beseft K4 Architecten terdege dat we bouwen voor mensen, ook als het gaat het om zorgwoningen zoals zorgappartementen, een aanleunwoning, een verzorgingshuis of een complex voor begeleid wonen. Daarom ontwerpt K4 Architecten altijd een thuis. Voor ons als architect betekent dit dat we leef- en verblijfruimtes met de allerhoogste zorg ontwerpen, met aandacht en respect voor bewoners, verzorgers én bezoekers.

 

K4 is specialist in zorgarchitectuur

K4 Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen voor de zorg. Dat betekent dat we niet alleen de noodzakelijke kennis hebben van de technische en wettelijke vereisten aan de gebouwen. We lopen ook mee met verplegenden en ondersteunend zorgpersoneel, om hun professionele behoeften en wensen te verkennen, bijvoorbeeld op het gebied van logistiek, rust en arbeidsomstandigheden.

 

Bekijk de gerealiseerde projecten voor zorgondernemers en particulieren.

dirk

 

DIRK KLAVER

Architect | Directeur

dirk@k4architecten.nl
T 06 51 24 35 73

Maak een afspraak met Dirk Klaver!

logo-k4architecten-transparant

 

Projecten