Wat is een boekenkast zonder je favoriete boeken? De waarde die we hechten aan objecten, geeft het interieur betekenis in het dagelijks leven. Wij willen een interieur eigen maken. Dat vinden wij zeer belangrijk. Het moet een plek worden die ingericht wordt, en je het fijne gevoel geven van een thuis.

 

NAAR BINNEN KIJKEN

Het interieur verleidt. Het prikkelt ruimtelijke beleving. Waar eindigt ruimte, wat bevindt zich achter die muur? K4 Architecten laat het interieur vertellen over de ruimte, met strakke zichtlijnen en accenten, met natuurlijke materialen en krachtige vormentaal. Verschillende materialen en kleuren kunnen een verhaal vertellen. 

INTERIEUR TOTAALCONCEPTEN

Interieur is meer dan de inrichting van een ruimte. Het is de ruimte. Een bouwkundige blik werkt dan bevrijdend. Geen muren, maar mogelijkheden. Dat stelt ons in staat de grenzen waar nodig te verleggen. Wij denken met je mee. Mid-Century klassiekers, minimalistisch, Scandinavisch, functioneel design, Ibiza, chic, industrieel, loft, country, strand of vintage. Allemaal stijlen, mogelijkheden en verschillende smaken. Wij signaleren de trends en zetten die om in een interieur en stijl die bij jou past!

 

ARCHITECTUUR  |  INTERIEUR  |  BOUWKUNDIG ADVIES  |  ENERGIEADVIES

logo-k4architecten-transparant

 

Projecten