K4 VOOR ZORGAANBIEDERS

Ga er maar aanstaan: het realiseren van een zorgcomplex dat passend en functioneel is, maar tevens een fijn en comfortabel thuis is voor bewoners en medewerkers. K4 Architecten gaat die uitdaging aan. Dat betekent dat we steeds goed willen weten hoe de zorgpersoneel en bewoners of cliënten hun dag beleven, om te ontdekken wat belangrijk is voor hun nieuwe woon- of werkomgeving. Regelmatig loopt onze zorgarchitect daarom even mee met verplegenden, artsen of ondersteunend personeel.

 

K4 Architecten ontwerpt zorgwoningen op maat van bewoners en personeel

In de zorgsector realiseert K4 Architecten voor diverse kleine en middelgrote zorginstellingen mooie architectuurprojecten. Dit varieert van de herbestemming van een monumentale boerderij tot zorgboerderij in de Noordoostpolder, een groepszorgwoning in Lelystad, tot diverse zorgappartementen, zorgclusterwoningen en aanleunwoningen.

 

<< TERUG

Maak vrijblijvend een afspraak!

Wil je namens een zorginstelling of zorgstichting een zorgcomplex bouwen of een bestaand pand renoveren of herbestemmen tot zorgwoningen? Maak dan een afspraak met zorgarchitect Dirk Klaver.

 

Of je nou in Lelystad woont, of Harderwijk, Amsterdam, Friesland of Overijssel, Dirk komt graag bij je langs. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze vestiging in Emmeloord, hartje Noordoostpolder.

dirk-klaver

 

DIRK KLAVER

Architect | Directeur

dirk@k4architecten.nl
T 06 51 24 35 73

Maak een afspraak met Dirk Klaver!

Vul hier de uitkomst van de som in

logo-k4architecten-transparant

 

Projecten