Met de kunst van het luisteren en het bouwen als vak, is het creëren van ruimte de missie waar wij voor gaan. Ruimte om te wonen, te werken, om te zorgen of zorg te ontvangen, te leren, kortom ruimte om te leven. Dat vormgeven van ruimte doet K4 Architecten door te bouwen met zorg, met respect voor mensen en met aandacht voor ons klimaat en onze omgeving. Zo dragen we bij aan het geluk en het welbevinden van mensen.

 

Bouwen met zorg, respect voor mensen, aandacht voor onze omgeving

K4 Architecten in Emmeloord is een full service architectenbureau voor architectonische en bouwtechnische oplossingen. Met een schat aan ervaring verzorgen wij sinds 1962 het integraal ontwerpen van duurzame bouwprojecten. Dat doen wij met grote aandacht en zorgvuldigheid.

 

We bouwen met mensen, voor mensen en ontwerpen met kennis van bouwtechniek en duurzaamheid, energiebesparing en bouwfysica. Dit vertaalt zich naar een hoge klanttevredenheid,  een goede bouwkundige kwaliteit en een fijn verlopen bouwproces. De aannemers waar K4 architecten regelmatig mee samenwerkt plukken daarvan de vruchten. Als je hen vraagt hoe K4 Architecten het verschil maakt, dan horen we steevast ‘dat je bij een ontwerp door K4 altijd precies weet wat je moet maken’. Dat horen we natuurlijk graag.

Architectuur, interieurontwerp, bouwkundig advies en energieadvies

Architectuur, interieur, advies en energieadvies zijn de vier disciplines waarin K4 Architecten van oudsher thuis is. Tot onze klantenkring rekenen we particulieren, bedrijven, organisaties in de zorgsector, instellingen en overheden, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en scholen, verspreid over het hele land.

 

Voor deze opdrachtgevers verzorgt K4 Architecten het ontwerp en de realisatie van onder andere woonhuizen, scholen, zorggebouwen, kantoren en bedrijfspanden. Als architect kennen we alle kneepjes van het vak. We hebben dus ruimte ervaring K4 met nieuwbouw, verbouw, herbestemming, energierenovatie, zowel voor particulieren, ondernemers, als overheden en instellingen als zorg en overheden. Ook voor bouwkundige opnames en rapportages kunt u ons inschakelen.

 

K4 Architecten is een BNA Erkend Bureau.

dirk-klaver

 

DIRK KLAVER

Architect | Directeur

dirk@k4architecten.nl
T 06 51 24 35 73

Maak een afspraak met Dirk Klaver!

Vul hier de uitkomst van de som in

logo-k4architecten-transparant

 

Projecten